top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • playtomic
LunarLiga.png

Lunar Ligaen

Powered by PadelBoxen

TILMELDING TIL

POWERED BY PADELBOXEN

share_image_generated 4.PNG
share_image_generated 9.PNG
share_image_generated 11.PNG
share_image_generated 10.PNG

TILMELDING TIL

LUNAR LIGAEN (DPF)

TILMELDING TIL

LUNAR LIGAEN 4P (DPF)

KØB LICENS

HUSK! VI ER MEDLEMSKLUB, VÆLG MEDLEMSKABET TIL 100 KR.

POWERED BY PADEL BOXEN

 

Med 38 hold der repræsenterer PadelBoxen i Lunar Ligaen, er vi et af landets største padel-fællesskaber. Vi er ekstremt stolte over, at så mange spillere ser PadelBoxen som deres hjemmebane. Alt vi kan gøre er, at sige tak. Og dog…

Fordi som mange nok ved, så forsøger PadelBoxen konstant at udvikle padel-sporten. Vi er ofte først med nye koncepter og denne gang er ingen undtagelse.

Vi har nemlig gentænkt hele setuppet omkring Lunar Ligaen i PadelBoxen. Det skal være endnu bedre og endnu federe end hidtil. Med nogle nye tiltag og spændende ændringer, håber vi på at kunne skabe en endnu større fællesskabsfølelse, både internt på holdene men også på kryds og tværs af holdene.

GRATIS HOLDTØJ:

Alle spillere får en fed PadelBoxen t-shirt, gratis naturligvis. Dette gælder både nuværende og nye hold. T-shirten lanceres snarest.

Derudover har vi nogle andre fede ting på bedding, som offentligøres i løbet af ganske kort tid.

 

HOLDTRÆNINGER:

Vi har tidligere haft Lunar Liga træninger - med stor succes. Nu går vi skridtet videre og tilbyder Lunar Liga holdtræning HVER UGE.

Hver onsdag kl. 18.00-19.30 og fra 19.30-21.00 kan man som Lunar Liga hold, booke en holdtræning med en af vores dygtige trænere, til en fordelagtig pris.

Trænerne guider hele holdet gennem tekniske og taktiske øvelser, med det formål at udvikle de individuelle færdigheder på banen, samt dyrke holdfællesskabet.

Som hold kan i booke ubegrænset træninger, men vi er 38 hold, så tænk gerne over det.

Holdtræningerne gælder i perioden 02/08-13/12.

Læs mere omkring de praktiske informationer vedrørende booking i Playtomic, hvor træningerne skal bookes.

HOLDKAMPDAGE:

Det sidste nye tiltag er holdkampdage. Som nævnt, så ønsker vi at skabe en endnu større fællesskabsfølelse og det gør vi med holdkampdage.

‘Holdkampdage’ siger lidt sig selv. Vi opfordrer så mange hold som muligt til, at booke kampe på nogle bestemte datoer, så der spilles holdkampe i alle tre haller.

BOOKER MAN PÅ DISSE DATOER, KOSTER DET KUN 100 KR. PR. TIME.

Derudover vil der typisk være gjort lidt ekstra ud af disse dage, f.eks. med billigere øl, grillpølser eller lign.

 

Holdkampdage er:

- 09/09

- 23/09

- 07/10

- 21/10

- 04/11

- 18/11

 

HUSK! Inden turneringen starter, kan i frit bestemme hvornår jeres hjemmekampe skal spilles. Så få planlagt jeres hjemmekampe i god tid og gerne på ovenstående datoer.

 

 

SOCIALE EVENTS:

Traditionen tro, så kommer vi også til at afholde nogle større arrangementer, hvor vi enten spiller en intern turnering, griller eller julehygger. Disse er endnu ikke fastlagt, men vil blive offentliggjort løbende.

 

 

PRISER:

Baneleje (På holdkampdage): 100 kr. pr. time.

Baneleje (low-time): 120 kr. pr. time.

Baneleje (prime-time): 200 kr. pr. time.

Holdtræninger: 1.200 kr.

 

 

PRAKTISK INFO:

Uanset om i er et nyt eller eksisterende hold, så skal i tilmelde jer hos os, som ‘Powered by PadelBoxen’ hold. Det gør i via. følgende link: https://us10.list-manage.com/survey...

Derudover, skal alle nye hold også tilmelde sig hos Dansk Padel Forbund. Det gør i via. dette link: https://www.danskpadelforbund.dk/saadan-tilmelder-du-et.../

Eksisterende hold skal ikke tilmelde sig på ny, men blot betale for at deltage.

Tilmeldingen til Lunar Ligaen åbner d. 06/06. Tilmelder i jer inden d. 01/07, så er der early bird rabat hos DPF. Tilmeldingen til Lunar Ligaen slutter d. 06/08!

Husk også, at alle spillere skal have et gyldigt DPF-licens for at deltage. Det koster 100 kr. om året og kan købes her: https://rankedin.com/.../organis.../1420/dansk-padel-forbund

Klik på ‘Køb Licens’. Eftersom vi er medlemsklub og du har hjemmebane hos os, så kan du vælge dét licens og få det til 100 kr.

Vi håber på, at alle hold fortsat ønsker at være en del af fællesskabet i PadelBoxen, samt at nye hold vil vælge Boxen som deres hjemmebane.

 

Uanset om i er nye i Lunar Ligaen eller ej, så kan man blive i tvivl. Så skriv endelig til os på info@padelboxen.dk hvis i har brug for hjælp.

 

Mvh. PadelBoxen

bottom of page