• Instagram
  • Facebook
  • playtomic
LunarLiga.png

Lunar Ligaen

Powered by PadelBoxen

 

Tilmelding til

Powere by PadelBoxen

Her kan du udfylde og indsende din tilmelding.

arrow&v

Tak for din tilmelding til Lunar Ligaen. Du vil modtage en mail med yderligere informationer om kort tid.

Program for hold 'powered by padelboxen'

d.  12/08 - Opstartsfest

d. 28/08 - afhentning af lunar tøj + træning

d. 11/09 - træning

d. 23/10 - træning

d. 13/11 - træning

d. 28 el. 29 / 12 - afslutningsfest

Hvad er Lunar Ligaen?

Lunar Ligaen er en landsdækkende padel turnering for hold. 

 

Et hold i Lunar Ligaen består af minimum 6 spillere. Vi anbefaler dog min. 8 spillere, så holdet ikke er alt for sårbar overfor skader, sygdom og andre afbud.


En holdkamp (på én dag/aften) består af 2×3 kampe mod et af de andre hold fra samme division. Holdsammensætningen skal ændres efter de første 3 kampe, således at de 3 næste kampe ikke identiske med de første 3.

Man spiller ca. 4-6 holdkampe i løbet af efteråret, med start i August.

Der er ingen begrænsninger for hvordan et hold kan sammensættes. Det kan være et familiehold, et firmahold, gamle soldaterkammarater, et rent herrehold eller et mixhold. På den måde omfavner Lunar Ligaen både motionister, talenter og elitespillere.

Hvad er Lunar Ligaen 4P?

Et hold i Lunar Ligaen 4P består af minimum 4 kvinde-spillere. Vi anbefaler dog min. 6 spillere, så holdet ikke er alt for sårbar overfor skader, sygdom og andre afbud.


En holdkamp består af 2×2 kampe mod et af de andre hold fra samme division. Holdsammensætningen skal ændres efter de første 2 kampe, således at de næste kampe ikke identiske med de første.

Lunar Ligaen 4P er begrænset til pige- og damespillere.

I kan tilmelde jer Lunar Ligaen 4P lige her.

Hold i Lunar Ligaen 4P er naturligvis også en del af Powered by PadelBoxen. Bare udfyld skemaet til højre for, så kontakter vi dig.

Vi glæder os til at se jer hernede. Mvh. PadelBoxen.

Powered by PadelBoxen

Når i så har et hold, så skal i også have et sted at spille jeres kampe. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Bl.a. derfor har vi skabt et koncept vi kalder 'Powered by PadelBoxen'.

 

'Powered by PadelBoxen' er jeres medlemsklub. Som en del af Powered by Padelboxen får jeres hold nemlig en masse fordele.

Først og fremmest så bliver PadelBoxen jeres hjemmebane i Lunar Ligaen.

I får banerne til blot 150 kr. pr. time i prime-time. (100 kr. i low time).

 

Derudover får i spillertrøje (navn på trøjer koster 50 kr. pr. stk.), mulighed for hurtig support og adgang til lukkede arrangementer.

 

Sidst men ikke mindst får i spiller-licens til halv pris, eftersom PadelBoxen er stolt medlem af Dansk Padel Forbund. Spiller-licens er nødvendigt, hvis man ønsker at være med i Lunar Ligaen. Du kan købe dit licens her.

Lyder det interessant? Så tilmeld jer allerde i dag. I tilmelder jer ved at udfylde formularen til venstre for.

OBS. I er IKKE automatisk tilmeldt selve turneringen når formularen er udfyldt. Når i har udfyldt og indsendt formularen vil i modtage en mail med informationer om, hvordan i tilmelder jer selve turneringen. I kan også tilmelde jer Lunar Ligaen via. følgende link.

Sidste tilmeldingsdag er d. 07/08/22

Vi glæder os til at se jer hernede. Mvh. PadelBoxen.