• Instagram
  • Facebook
  • playtomic
LunarLiga.png

Lunar Ligaen

 

Powered by PadelBoxen

Tilmelding til

Powere by PadelBoxen

Her kan du udfylde og indsende din tilmelding.

Trøjefarve

Tak for din tilmelding til Lunar Ligaen. Du vil modtage en mail med yderligere informationer om kort tid.

Hvad er Lunar Ligaen?

Lunar Ligaen er en landsdækkende turnering for hold. Ligaen er opdelt i en divisionsstruktur for hver region.

 

Et hold i Lunar Ligaen består af minimum 6 spillere. Vi anbefaler dog min. 8 spillere, så holdet ikke er alt for sårbar overfor skader, sygdom og andre afbud.


En holdkamp består af 2×3 kampe mod et af de andre hold fra samme division. Holdsammensætningen skal ændres efter de første 3 kampe, således at de 3 næste kampe ikke identiske med de første 3.

Afhængig af antal tilmeldte hold vil holdene blive inddelt efter region, og dernæst i et antal divisioner. Der er ingen begrænsninger for hvordan et hold kan sammensættes. Det kan være et familiehold, et firmahold, gamle soldaterkammarater, et rent pigehold, et rent herrehold eller et mixhold.

 

Unge kan spille på hold med veteraner. Det vil være dit holds samlede styrke der afgør hvilken division jeres hold spiller i. På den måde omfavner Lunar Ligaen både motionister, talenter og elitespillere.

Powered by PadelBoxen

Når i så har et hold, så skal i også have et sted at spille jeres kampe. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Bl.a. derfor har vi skabt et koncept vi kalder 'Powered by PadelBoxen'.

 

'Powered by PadelBoxen' er jeres medlemsklub. Som en del af Powered by Padelboxen får jeres hold nemlig en masse fordele.

Først og fremmest så bliver PadelBoxen jeres hjemmebane i Lunar Ligaen.

I får banerne til blot 150 kr. pr. time. Det er også i PadelBoxen at nogle lørdage kan træne til en favorabel pris.

 

Derudover får i spillertrøje (navn på trøjer koster 50 kr. pr. stk.), mulighed for hurtig support og adgang til lukkede arrangementer. Shorts kan i øvrigt tilkøbes for 125 kr. I kan se udvalget af trøjer og shorts her.

 

Sidst men ikke mindst får i Spiller Licens til halv pris, eftersom PadelBoxen er stolt medlem af Dansk Padel Forbund.

Lyder det interessant? Så tilmeld dig allerde i dag. Du tilmelder dig ved at udfylde formularen til venstre for.

OBS. I er IKKE automatisk tilmeldt selve turneringen når formularen er udfyldt. Når i har udfyldt og indsendt formularen vil i modtage en mail med informationer om, hvordan i tilmelder jer selve turneringen. I kan også tilmelde jer Lunar Ligaen via. følgende link.

Sidste tilmeldingsdag er d. 17. Januar.

Hop ind på vores facebook gruppe - Powere by Padelboxen - hvor du vil få nærmere info, hjælp og generelle opdateringer. Du kan også skrive til os på info@padelboxen.dk for yderligere hjælp eller informationer.

Vi glæder os til at se jer hernede.